Menu

Vildan Atasever kimdir

Vildan Atasever / Oyuncu

1981 Bursa
26 Temmuz 1981 yılında Bursa`da dogdu
15 yasinda oyunculuga basladi. Oyunculugun yani sira DJ ve VJ`lik yapti. Ancak ilk olarak dönemin popüler web sitesi chivi.com`da ilk webcam kizi olarak tanindi.Kurtlar Vadisi adli dizide oynadi. Daha sonra Sinan Çetin`in yapimciligini üstlendigi ve Alper Çaglar`in yönettigi ancak henüz vizyona girme sansi bulamayan Plajda Kiz Tavlama Kilavuzu isimli filmde oynadi.Kadin Isterse adli TV dizisinde Hülya Avsar`in kizini canlandirdi. 2005 yilinda vizyona giren, Kutlug Ataman`in yönettigi, Perihan Magden`in “Iki Genç Kiz`in Romani” adli romanindan uyarlanan Iki Genç Kiz adli filmde yine Hülya Avsar`in kizini oynadi. Bu ilk filmi ile Altin Portakal ödülü kazandi.

Filmografi

2003 Kurtlar Vadisi
2004 Azize
2004 Kadin Isterse
2005 Iki Genç Kiz
2006 Kader
2007 Biçak Sirti

Ödüller

2005 42. Antalya Altin Portakal Film Festivali En Iyi Kadin Oyuncu
2006 18. Ankara Uluslararasi Film Festivali En Iyi Kadin Oyuncu

          

Yorum yapmayı unutmayın!

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.