Menu

Shantel kimdir

shantel

Shantel / Sanatçı

1 Ocak 1968 Frankfurt
Shantel (Stefan Hantel, 1 Ocak 1968, Frankfurt), Alman prodüktör ve DJ, Romen müzikleri, geleneksel Balkan müzikleri ile çeşitli mixler yapmaktadır. “Disko Partizani” adlı çalışmasının klibini İstanbul’da çekmiştir. Türkiye’de çeşitli konserler vermiştir. Çoğunlukla şarkıları Sırpça ve Makedonca’dır.Gerçek adı Stefan Hantel’dır.

Digiturk Lig Tv nin reklam müziği Shantel’in Disco Partizani adlı şarkısıdır.

Discografi
Albüm

1995: Club Guerilla
1997: Auto Jumps & Remixes
1998: Higher than the Funk
2001: Great Delay
2003: Bucovina Club (Compilatie album)
2004: Bucovina Club 2 (Compilatie album)
2007: Disko Partizani
2007: Auf der anderen Seite – The Edge of Heaven (Soundtrack)

Şarkıları

Disco Boy

Disko Partizani

Donna Diaspora

          

Yorum yapmayı unutmayın!

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.