Menu

Seda Sayan kimdir

seda sayan

Seda Sayan / Sanatçı

4 Ocak 1964 İstanbul
Seda Sayan (d. 4 Ocak, 1964) Türk şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusudur. Gerçek ismi Aysel Gürsaçer’dir. Türkiye’nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin’in editörüdür.

Özel hayatı

Mayıs 1987′de ilk eşi Rıdvan Kılıç’la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987′de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin’den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi. Üçüncü eşi Soner Yapcacık’la 25 Ağustos 1998′de evlendi ve Ocak 1999′da boşandı. Dördüncü eşi Tuncak Kıratlı ile Nisan 2000′de evlendi ve Ocak 2001′de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan’la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikahla evlendi.

Diskografi
Ah Geceler
Bebeğim
Ben Sana Demedim mi
İşte Seda Sayan
Sensizliğime Yanarım
Var mısın
Vız Gelir Her şey
Yeter ki İste
Gecelerce Ağlarsın Unutma

Filmografi

Fedai (2007) – Yıldız Akar
Hababam Sınıfı 3,5 (2006) – Deli Bedriye
Hastayım Doktor (2002) – Bihter Can
Evimiz Olacak mı? (1999) – Filiz
Sırtımdan Vuruldum (1997) – Gülnaz
Geceler (1996) – Seda

Ödülleri

3. Kral TV Video Müzik Ödülleri Arabesk/Fantazi En İyi Bayan
4. Kral TV Video Müzik Ödülleri Arabesk/Fantazi En İyi Bayan

Şarkıları

Dönsen Bile

Gerçekçi Ol

Head To Toe

Mutsuzum

Sevenler Gece Ölür

Sıkı Sıkı

          

Yorum yapmayı unutmayın!

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.