Menu

Ece Uslu kimdir

ece uslu

Ece Uslu / Oyuncu

1974 İzmir
1974 yılında İzmir’de doğdu. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda bale ve müzik eğitimi aldı. Lise yıllarında iki sene boyunca Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’na devam etti. 1988 yılında annesi ile İstanbul’a yerleşti. Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu’nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına’na bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.

Filmografi
Son Ders: Aşk ve Üniversite (2008)
Elveda Derken(2007) – Lale
Sırça Köşk (2006) – Cahide Kutlu
Büyü (2004)
Aşkımızda Ölüm Var (2004) – Pervin
Zerda(2002) – Zerda
Bana Abi De (2002) – Zeynep
Benimle Evlenir Misin (2001)
Güle Güle (2000)
Kara Melek (1996) (mini) – Şule Saylan
Sahte Dünyalar (1995)
Yalancı (1994)
Sarı Tebessüm (1992)
Ah Gardaşım (1991)

          

Yorum yapmayı unutmayın!

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.